Verzending

Om een zo goed mogelijke service te bieden verzenden wij al onze bestellingen via Pakketpost met een Track & Trace code! De verzendkosten hiervoor zijn € 4,95.

Bij een bestelling boven de € 30 is de verzending gratis.

Levering
Alle bestellingen worden binnen 2 werkdagen verstuurd vanuit ons eigen magazijn en voorzien van een track & trace code, hierdoor kan je de bestelling op de voet volgen. Door de huidige situatie kan de levering van de bestelling 2 tot 3 dagen in beslag nemen. Dit is langer dan je van ons mag verwachten en wij doen er alles aan om deze levertijd zo kort mogelijk te maken. Wij doen niet aan drop-shipping dus je hoeft niet meer dan 30 dagen te wachten op je bestelling!

Retourneren
Het kan voorkomen dat een product niet geheel voldoet aan je verwachtingen. Daarom heb je het recht een artikel binnen 14 dagen na bezorging te retourneren. Retour sturen kan naar ons retouradres.

De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. In het geval van een verkeerd geleverd artikel of mankement nemen wij deze retourkosten voor onze rekening. Wanneer dit het geval is, neem dan contact op met onze klantenservice via info@versay.nl

De retourzending dient aan de volgende punten te voldoen:

 • het artikel is compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd
 • de originele kaartjes en labels zijn bevestigd aan het artikel
 • de artikelen moeten in de originele verpakking zitten
 • zorg dat er duidelijk wordt aangegeven van wie het pakket afkomstig is

  Stuur het artikel inclusief alle toebehoren binnen 30 dagen na ontvangst naar:
  Versay
  Industrieweg 1
  2712 LA Zoetermeer
  Nederland

Om gebruik te maken van dit recht dien je altijd eerst contact met ons op te nemen via info@versay.nl. Zodra wij je retour hebben ontvangen zullen wij deze beoordelen en verwerken. Het retourbedrag wordt daarna binnen 14 dagen teruggestort op jouw bankrekening